Novartis

Empleador activo

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Novartis | Empleos en Novartis | Sueldos en Novartis | Prestaciones en Novartis
      Entrevistas en NovartisEntrevistas para el cargo de Medical Affairs Manager en NovartisEntrevista en Novartis

Entrevista para Medical Affairs Manager

3 jul 2019
      Oferta rechazada
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. El proceso tomó 3 meses. Acudí a una entrevista en Novartis en abr 2019

Hiring managers not preprared & asked illegal questions The hiring managers had not printed my resume, they asked if they could borrow mine! They had not read my CV at all. They asked me questions they could have read in advance. They aske me if I was planning to have children which is illegal. The whole process took long month.

are you planning to have children?
      1 respuesta
      avatar
      Respuesta de Novartis
      6y
      Thank you for your comment. We are sorry to hear of your experience and take all comments of discrimination seriously and as such have passed this information to the Novartis SpeakUp Office (formerly the Business Practices Office (BPO)). We recommend you also contact our SpeakUp Office directly by email at bpo@novartis.com if you have any additional information to share. Novartis strives to create a safe and fair environment for all its associates and thank you in advance for sharing any additional information with us.

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Medical Affairs Manager en Novartis

Entrevista para Medical Affairs Manager

21 oct 2025
      São Paulo,
      Experiencia negativa
      Entrevista fácil

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 meses. Acudí a una entrevista en Novartis (São Paulo, ) en sep 2024

Foram duas entrevistas, uma com o time de RH e a outra com o gestor da vaga. As entrevistas abordaram temas recorrentes para a situação, como evolução de carreira, experiências prévias, motivação para a vaga atual. Fui selecionado para a terceira rodada do processo seletivo. Na terceira entrevista, agendada em um feriado local, ninguém da empresa apareceu e só obtive um feedback do RH de forma reativa, após algum tempo.