Nestlé

Empleador activo

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Nestlé | Empleos en Nestlé | Sueldos en Nestlé | Prestaciones en Nestlé
      Entrevistas en NestléEntrevistas para el cargo de Graduate Trainee en NestléEntrevista en Nestlé

19 jul 2024
      Lagos
      Experiencia neutra

Me postulé en línea. El proceso tomó 9 meses. Acudí a una entrevista en Nestlé (Lagos) en abr 2024

The interview process involved multiple aptitude tests, followed by an 'on site' that included a presentation, group discussion and scenario based questions. The entire process spanned at least nine months.

Paraphrasing: What changes have you made to adapt to current economic realities?

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Graduate Trainee en Nestlé

24 feb 2025
      Hong Kong

Me postulé en línea. El proceso tomó 3 meses. Acudí a una entrevista en Nestlé (Hong Kong) en feb 2025

2 hours panel interview. many to many, consists of mainly these 2 parts. 1. introduce yourself combined with the answer of a random question you are asked in a given envelope. 2.multiple interviewees read a same case and discussed to get a marketing plan to be presented to the interviewers.

an advanced question for the presentation of the case

9 dic 2024

Acudí a una entrevista en Nestlé

1. Telefoninterview mit Recruiter mit anschließendem Kurzfeedback. Fragen zum Lebenslauf und der Motivation 2. Online Interview mit Recruiter und Teamleiter. Fragen zu Erfahrungen, spezifischen Situationen sowie Fachfragen 3. Präsenz-Interview mit CFO und Recruiter. Fragen zu Person, Fachfragen, Englisch-Test

2 dic 2024
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 meses. Acudí a una entrevista en Nestlé en sep 2024

Ruim. Não deram feedback claro em relação ao processo de trainee. Usaram uma plataforma para realizar o processo boa. Porém não forneceram um feedback claro para as pessoas que entregaram o vídeo.

Se você fosse escolher um produto da Nestlé que mais combina com o seu perfil qual seria?
      1 respuesta