JPMorganChase

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de JPMorganChase | Empleos en JPMorganChase | Sueldos en JPMorganChase | Prestaciones en JPMorganChase
      Entrevistas en JPMorganChaseEntrevistas para el cargo de Divisional Chief Financial Officer en JPMorganChaseEntrevista en JPMorganChase

Entrevista para Divisional Chief Financial Officer

22 mar 2009
      Wilmington, DE
      Experiencia neutra

Me postulé en línea. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en JPMorganChase (Wilmington, DE) en feb 2009

Resume sent....got phone call. Phone interview -- "we'll be in touch". A month+ passed, assumed it was a moot point. Then got a call about scheduling an in person interview. It took a few weeks for details to be worked out. When tn the scheduler called it felt pretty much hurry up "need to do it now." Flown in / put up in hotel overnight. No reimbursement for incidentals (dinner at hotel, parking at airport). Interviewed with 5 different people. Usual types of questions. Lots of focus on leadership style. Offices were generally large. Overall office condition reflected years of remodels -- each floor had a different look / feel. Overall the interviewers were pretty relaxed. Corporate culture came across as results oriented, but relaxed. No stuffed shirts / false formality. Dress was business casual --- khakis / shirts, no jackets

Tell me about a mistake you've made, and what you learned from it