Youzentech Technologies

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Youzentech Technologies | Empleos en Youzentech Technologies | Sueldos en Youzentech Technologies | Prestaciones en Youzentech Technologies
      Entrevistas en Youzentech TechnologiesEntrevistas para el cargo de Intern en Youzentech TechnologiesEntrevista en Youzentech Technologies

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" y sus logotipos son marcas comerciales registradas de Indeed, Inc.

Entrevista para Intern

17 jul 2023
      Hyderabad

Me postulé a través de otra fuente. Acudí a una entrevista en Youzentech Technologies (Hyderabad) en jun 2023

introduce yourself, why you have the career gap . what have you done in those career gap. average about basic concepts of digital electronics, Verilog , sv and uvm. some of the codes we need to right..

1.what is mux? 2.what are the data types in verilog? 3. what is difference between reg and wire data type? 4. can we replace reg in place of wire? 5. what are the dynamic array and associative array? what is difference between them? 6. how the environment in sv? tell me the flowgraph? 7.what is config db in uvm? 8. why we are going to uvm? tell me about advantages of uvm? 9. some programs?
      1 respuesta