Worldline

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Worldline | Empleos en Worldline | Sueldos en Worldline | Prestaciones en Worldline
      Entrevistas en WorldlineEntrevistas para el cargo de Senior Project Manager en WorldlineEntrevista en Worldline

13 abr 2022
      Experiencia neutra

Acudí a una entrevista en Worldline

You have knowledge of the best practices for project management and you are able to anticipate and independently manage risks, results and problems associated with your project(s). You will align with other strategic programs or projects.

Describe your profile so far

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Senior Project Manager en Worldline

15 jun 2023
      Seclin
      Oferta rechazada

Me postulé en línea. El proceso tomó 3 semanas. Acudí a una entrevista en Worldline (Seclin) en mar 2023

Premier entretien filtre (call d' une heure) avec les RH, Second entretien (présentiel d' une heure) avec le responsable build/run plutôt orienter techniques/opérationnels. Délai de réflection de 2 semaines possibles. Ouvert à nouveau call pour discussion.

Niveau de maîtrise des outils (projet, collaboratif, agile etc.) Capacité à travailler en équipe Exemple de situation projet difficiles et solutions appliquées

Entrevista para Senior Product Manager

16 mar 2023
      Vitória,
      Oferta rechazada

Me postulé a través de un reclutador. El proceso tomó 3 meses. Acudí a una entrevista en Worldline (Vitória, ) en ene 2023

Contato feito de forma clara e atenciosa, a Tech recruiter foi bem cordial, mas ao mesmo tempo muito simpática o que tornou o processo menos tenso. fazendo com que me sentisse mais a vontade ainda, e conseguisse responder de forma mais tranquila

how do you analyse the competition and the market share of one product?
      1 respuesta

18 nov 2022
      Zúrich
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. El proceso tomó 3 meses. Acudí a una entrevista en Worldline (Zúrich) en oct 2022

Applied beginning Sept 2022 Following multiple chase up/follow up emails to HR, I did manage to get a 30 minutes call 1 month after. Probably because I cc her manager. Then radio silence for a month . HR incapable to give me any timeframes Then I receive a standard rejection email with no detailed feedback So in total 2.5 months wasted of effort Lots of frustration and complete waste of time. This company does not value candidate's time and have a no consideration for you.

Tell me more about your experience