US Air Force

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de US Air Force | Empleos en US Air Force | Sueldos en US Air Force | Prestaciones en US Air Force
      Entrevistas en US Air ForceEntrevistas para el cargo de Human Resources Manager en US Air ForceEntrevista en US Air Force

30 ene 2014
      Little Rock, AR

Me postulé a través de un reclutador. El proceso tomó 3 semanas. Acudí a una entrevista en US Air Force (Little Rock, AR) en ago 2010

Basic training, 8 weeks first, then more technical training. Training will be constant part of career. Lots of say on where you go, overseas or stateside.

Service is smaller now so more challenges ahead. Stay focused.

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Human Resources Manager en US Air Force

29 mar 2019
      Eglin AFB, FL
      Entrevista difícil

Me postulé en persona. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en US Air Force (Eglin AFB, FL) en sep 2016

Hiring manager contacted me and asked my experience in handling HR issues. He reviewed my records and asked me to provide specific examples of issues I have dealt with in the past

Provide an example of a conflict issue that you resolved?

17 mar 2014
      Randolph AFB, TX

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en US Air Force (Randolph AFB, TX) en ene 2012

While serving in the Air Force, you have chances to apply for special duties for out of the ordinary type jobs. Do to this you would have to apply for the special duty via a military secure computer and compete for the open position. Based on the overall review of the persons qualifications, if you matched the requirement as the top candidate, you would them be selected for the job. Some of the jobs just require the application online, but other will require more information such as medical reviews, commander recommendations, security background checks.

No real questions were asked during this process.