UC Santa Cruz

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de UC Santa Cruz | Empleos en UC Santa Cruz | Sueldos en UC Santa Cruz | Prestaciones en UC Santa Cruz
      Entrevistas en UC Santa CruzEntrevistas para el cargo de Mailroom Clerk en UC Santa CruzEntrevista en UC Santa Cruz

27 sep 2014

Acudí a una entrevista en UC Santa Cruz

you would need to get a good looking resume and the process would take about a day and then she will call you to meet her at a certain place.

it isnt any difficult question

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Mailroom Clerk en UC Santa Cruz

26 oct 2021
      Santa Cruz, CA

Me postulé en línea. El proceso tomó 1 semana. Acudí a una entrevista en UC Santa Cruz (Santa Cruz, CA) en abr 2017

Standard interview with the manager for 10-15 min. They got back to me in a week if I got the offer or not. Since it is for a part-time position, they do not ask any technical questions

How would you describe yourself?

6 ago 2020
      Santa Cruz, CA

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en UC Santa Cruz (Santa Cruz, CA) en abr 2016

Applied through the school's job system for a work-study position, received an email inquiry within the same week to schedule my interview. After I had scheduled for my interview, the questions were pretty basic questions that are common for any other interview. Since it required dealing with many student's personal information/packages, they had informed me that the position requires someone who is detailed oriented, well-organized, and self-motivated since the work shift will be by myself.

Why did you apply for this position