U.S. Xpress

Adquirida por Knight-Swift

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de U.S. Xpress | Empleos en U.S. Xpress | Sueldos en U.S. Xpress | Prestaciones en U.S. Xpress
      Entrevistas en U.S. XpressEntrevistas para el cargo de Class A Truck Driver en U.S. XpressEntrevista en U.S. Xpress

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" y sus logotipos son marcas comerciales registradas de Indeed, Inc.

13 feb 2012
      Springfield, OH
      Experiencia neutra

El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en U.S. Xpress (Springfield, OH) en ene 2012

I contacted them. They interviewed me and I got accepted into there next orientation class.

Why I wanted to drive for their company?
      1 respuesta

What am I looking for in a trucking company?
      1 respuesta

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Class A Truck Driver en U.S. Xpress

26 ene 2025
      Oklahoma City, OK

Me postulé en línea. El proceso tomó 4 semanas. Acudí a una entrevista en U.S. Xpress (Oklahoma City, OK) en ene 2024

This was an easy interview. They need drivers. My class was easily over one hundred drivers who hit the road immediately. Glassdoor want's a thirty word minimum and i've now run out of words.

How long will you want to stay OTR?

14 may 2024
      Virginia Beach, VA

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en U.S. Xpress (Virginia Beach, VA) en ene 2022

Great interview process , make sure to ask all the questions you may have in order to determine if it’s a good fit for you, this was actually my first job as a CDL A driver and I needed experience which this Family Dollar account US XPRESS had was perfect for it

Are you okay with offloading the trailer at different Family Dollar locations

11 ene 2020

Me postulé a través de un reclutador. El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en U.S. Xpress

Good can't complain. They just wanted to know the basics like former jobs, your driving record, living history etc. Other than that everything went pretty smooth and I was sent to a trucking school alot faster than expected.

Can you pass a background check?