Me postulé a través de un reclutador. Acudí a una entrevista en Toyota North America en jul 2009
Entrevista
by internet, news papers, on campus, off campus, on company site, they will try to make to know every one as much. first will be written test n next gd, viva, hr at last medical check up if all OK then joining...
Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Technician en Toyota North America
Acudí a una entrevista en Toyota North America (Norwich, Inglaterra)
Entrevista
Top entretien de qualité avec les personnes rassurantes à l’écoute qui savent d étendre l’atmosphère très bonne expérience pas été prise mais j’ai adorée le côté relationnel des employeurs les équipes devait se sentir épanouie je suis déçu de ne pas avoir été retenu mais j’ai trouvé ma place ailleurs l’entretient m’a permis de m’entraîner ce qui a été une bonne chose
Me postulé a través de una agencia de empleos. Acudí a una entrevista en Toyota North America (Erlanger, KY) en oct 2014
Entrevista
STAR type interview was with about 5 to 6 people. General questions regarding how you would fit the job. It is a group interview, just keep business manner practice and answer honestly.
Preguntas de entrevista [1]
Pregunta 1
what is your greatest strength?
How do you manage a problem? What is your solution? Does it work out?