Toshiba

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Toshiba | Empleos en Toshiba | Sueldos en Toshiba | Prestaciones en Toshiba
      Entrevistas en ToshibaEntrevistas para el cargo de Firmware Engineer en ToshibaEntrevista en Toshiba

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" y sus logotipos son marcas comerciales registradas de Indeed, Inc.

22 nov 2024
      Bengaluru
      Experiencia negativa
      Entrevista difícil

Me postulé en línea. El proceso tomó 3 semanas. Acudí a una entrevista en Toshiba (Bengaluru) en nov 2024

4 Rounds - 1] Technical assessment, 2] Technical Interview round, 3] Managerial Round, 4] HR round. I have cleared first round but failed in second round. As in second round questions related to storage devices like 'SSD', 'HDD', etc.

Cache Memory, Utilization of cache, volatile, flash and EEPROM

Logical and analytical reasoning question

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Firmware Engineer en Toshiba

13 sep 2025
      Pune

Acudí a una entrevista en Toshiba (Pune)

It was a offline interview that was completely rely on python but I can say that they just asked very basic or elementary questions of python language and elementary code like check palindrome and reverse and all

Very first question is tell me about your project and then ask some basic python coding questions

4 ago 2024
      Coimbatore South
      Experiencia neutra

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 días. Acudí a una entrevista en Toshiba (Coimbatore South) en ago 2024

The interview totally consist of 5 rounds.Round 1 consists of C programming and aptitude. Round 2,3 technical hr and 4,5 general hr. Round 1 consists of 15 program MCQ and 30 aptitude.Round 2 technical hr interview gone for about 1 hour ,asked technical questions ,solve problems Round 3 lasts for 1 hour ,asked technical questions ,core concepts.Round 4 is general hr ,given some difficult situation to answer .

About c pointers , structure.
      1 respuesta