ToXSL Technologies

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de ToXSL Technologies | Empleos en ToXSL Technologies | Sueldos en ToXSL Technologies | Prestaciones en ToXSL Technologies
      Entrevistas en ToXSL TechnologiesEntrevistas para el cargo de PHP Developer en ToXSL TechnologiesEntrevista en ToXSL Technologies

4 dic 2024
      Mohali, Punjab

Me postulé en línea. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en ToXSL Technologies (Mohali, Punjab) en nov 2021

1 round online aptitude question, 20 mins 20 questions 2 round face to face technical question 30 min, question based on OOPS 3 HR discussion regarding past experience, qualification & salary

OOPS concepts, Inheritance, Ubuntu commands

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de PHP Developer en ToXSL Technologies

22 feb 2024
      Empleado anónimo
      Oferta aceptada

Me postulé en línea. El proceso tomó 4 días. Acudí a una entrevista en ToXSL Technologies (Mohali, Punjab) en feb 2024

Good it was great but long and tiring process there were many rounds of interview ere many rounds of interview many rounds of interview.Good it was great but long and tiring process there were many rounds of interview ere many

What is a Constructor ?

3 jun 2017
      Empleado anónimo
      Oferta aceptada

Me postulé en línea. El proceso tomó 1 semana. Acudí a una entrevista en ToXSL Technologies (Mohali, Punjab)

It was a very good experience. HR team was very polite and professional. I received an email regarding job opening from HR team and I replied to the same email with my resume. After HR screening and interview scheduling over a call. 1) HR Round 2) Aptitude / Logical MCQ 3) Technical Round - 1 4) Practical Test 5) Technical & Final Round

Difference between session and cookies?

Q: Difference between GET & POST?
      1 respuesta

Questions on oops concepts like inheritance, classes etc.
      1 respuesta