TechYuga

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de TechYuga | Empleos en TechYuga | Sueldos en TechYuga | Prestaciones en TechYuga
      Entrevistas en TechYugaEntrevistas para el cargo de Content Writer en TechYugaEntrevista en TechYuga

Entrevista para Content Writer

5 sep 2020
      Calcuta
      Oferta rechazada
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en TechYuga (Calcuta)

Last year I appeared for an interview in Techyuga. They made me write an assessment on paper which was ridiculous. Then a lady interviews me, probably an HR, who can hardly speak English. She comes to inform me that no content writer gets a package of 15k and above anywhere. Currently, I am being paid 35% more than my previous salary and this proves how dumb the HR was, who didn't knew anything about the market. Please dont waste your time and career working for some laptop repairing shop. There's not even a proper office set up and is located on some residential apartment in newtown area.

Content writing related