Sutherland

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Sutherland | Empleos en Sutherland | Sueldos en Sutherland | Prestaciones en Sutherland
      Entrevistas en SutherlandEntrevistas para el cargo de Technical Support Engineer en SutherlandEntrevista en Sutherland

2 jun 2025
      Chennai

Me postulé a través de una facultad o universidad. Acudí a una entrevista en Sutherland (Chennai) en sep 2021

Good and Easy. Essay Writing at college and got short listed based on that. They will ask to come to Chennai and conduct HR Interview. Basic Interview Rounds, One Telephonic round and HR Interview for testing our English Communication skills.

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Technical Support Engineer en Sutherland

13 jul 2024
      Coimbatore South

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Sutherland (Coimbatore South) en feb 2024

The first round will be essay writing they give some random topic then they give some topics to speak about it and final round will be taken in there office it's a direct hr round.

Why should we hire you

27 nov 2023
      Bengaluru
      Oferta rechazada

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Sutherland (Bengaluru) en oct 2023

The selection process begins with a group discussion, where candidates discuss and present their ideas. This is followed by essay writing to assess written communication skills, culminating in a direct interview.

introduce yourself, best memories, favourite movie
      1 respuesta

15 jul 2024
      Chennai
      Oferta rechazada

Me postulé a través de una facultad o universidad. Acudí a una entrevista en Sutherland (Chennai) en ago 2023

campus selection it totally has 3 rounds group discussion technical and hr round very easy mostly based on communication skills only and if you have prior experience it may benifit

tell me abt your self

explain project in detail and experience