Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Spotta | Empleos en Spotta | Sueldos en Spotta | Prestaciones en Spotta
      Entrevistas en SpottaEntrevistas para el cargo de Folderbezorger en SpottaEntrevista en Spotta

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Entrevista para Folderbezorger

8 jun 2023
      Empleado anónimo
      Roosendaal
      Oferta aceptada
      Experiencia neutra
      Entrevista fácil

Solicitud

Me postulé en línea. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Spotta (Roosendaal) en ene 2019

Entrevista

Online sollicitatie: Je begint meestal met het invullen van een online sollicitatieformulier. Hierin wordt vaak gevraagd naar je persoonlijke gegevens, werkervaring en beschikbaarheid. Selectie: Na het indienen van je sollicitatie zal het bedrijf je gegevens beoordelen en een eerste selectie maken. Ze kunnen bijvoorbeeld kijken of je voldoet aan de vereisten, zoals de minimumleeftijd en beschikbaarheid. Telefonisch of persoonlijk gesprek: Als je door de eerste selectie komt, word je meestal uitgenodigd voor een telefonisch of persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek zullen ze je waarschijnlijk vragen stellen over je motivatie, beschikbaarheid en eventuele ervaring in een vergelijkbare functie. Informatie over de functie: Het bedrijf zal je ook informatie geven over de specifieke taken en verantwoordelijkheden van een folderbezorger. Ze kunnen je bijvoorbeeld uitleggen hoe de routes zijn georganiseerd, hoeveel folders je moet bezorgen en welke dagen en tijden je beschikbaar moet zijn. Contract en training: Als je succesvol bent in het sollicitatieproces, krijg je meestal een arbeidscontract aangeboden. Daarna volgt mogelijk een korte training waarin je wordt ingewerkt op het bezorgen van folders, het gebruik van eventuele hulpmiddelen en andere belangrijke informatie.

Preguntas de entrevista [1]

Pregunta 1

Mijn naam en ingaan op motivatie
      Responder pregunta