Sovos

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Sovos | Empleos en Sovos | Sueldos en Sovos | Prestaciones en Sovos
      Entrevistas en SovosEntrevistas para el cargo de Intern en SovosEntrevista en Sovos

24 jun 2017
      Boston, MA
      Experiencia negativa

Me postulé a través de una facultad o universidad. Acudí a una entrevista en Sovos (Boston, MA) en mar 2017

After first round of interview, they said that they would get back to me within a week. I never heard back from them despite repeated emails about the status of my application.

Asked basic questions about my resume.

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Intern en Sovos

26 sep 2017

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 5 meses. Acudí a una entrevista en Sovos

First you take an exam of math and vocab, then get a phone interview if you do well enough. Right after the phone interview they Skype with you to watch you take another similar exam. Past that, you get an in person interview with a couple of people, most likely one is your potential manager. Pretty laid back and easy to talk to. It's a young company looking for talent

What are you look for compensation-wise? Tell us about yourself. Tell me about a time that you made a mistake and what you did to fix it.

10 ago 2015
      Wilmington, MA

Me postulé a través de un reclutador. El proceso tomó 1 semana. Acudí a una entrevista en Sovos (Wilmington, MA) en abr 2015

Very easy. They first contact you by email or phone and then they send you a link to take an assessment (a behavioral test and a 15 min aptitude test). Then you get called for phone interview. Once you pass that, you have to take another aptitude test while they watch you. Then you get called in for an interview at HQ with managers of the department you are going to intern for. Than you get the offer.

Walk me through your resume