Sony

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Sony | Empleos en Sony | Sueldos en Sony | Prestaciones en Sony
      Entrevistas en SonyEntrevistas para el cargo de Trainee Software Engineer en SonyEntrevista en Sony

Entrevista para Trainee Software Engineer

21 nov 2012
      Mangalore
      Oferta aceptada

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Sony (Mangalore) en oct 2012

Overall experience was good. Interview consists of three rounds technical, managerial and Hr . Technical round questions are easy and basic in nature to any ComputerSc/IT Student. I cleared all the 3 round and selected on campus. On-spot offer letters were given.

How to generate a random value within a specific range without using rand() function in C?

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Trainee Software Engineer en Sony

Entrevista para Software Engineer Trainee

28 ago 2025
      Bengaluru
      Oferta aceptada

Me postulé a través de una facultad o universidad. Acudí a una entrevista en Sony (Bengaluru)

First round general aptitude Second round interview questions from mostly OOPs, Javascript and PHP (as many of my projects were on those stacks) Third Round HR Same day offer letter handed

Can you me about yourself ?

Entrevista para Software Developer Trainee

22 mar 2019
      Mangalore
      Oferta aceptada

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 2 días. Acudí a una entrevista en Sony (Mangalore) en oct 2018

I was interviewed at my college campus i.e,NMAMIT.The process started with an online aptitude cum technical test followed by technical interview and Hr interview.The questions were basically from the resume about projects and internships which i had done.

Where do you see yourself in next 5 years.
      1 respuesta

Entrevista para Trainee Software Engineer

1 ene 2015
      Bengaluru
      Oferta aceptada

Me postulé a través de otra fuente. El proceso tomó 2 meses. Acudí a una entrevista en Sony (Bengaluru)

2 Written test one is Analytical test which will check ones normal level logical problem solving capability , Technical Test 2 Technical Interview : one on on 1 HR round In all the total hiring process took 1 and 1/2 months

Usually basic c, c++ concepts. Write program to implement double linked list ?
      1 respuesta