Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Skyscrapers (Netherlands) | Empleos en Skyscrapers (Netherlands) | Sueldos en Skyscrapers (Netherlands) | Prestaciones en Skyscrapers (Netherlands)
      Entrevistas en Skyscrapers (Netherlands)Entrevistas para el cargo de Junior Financial Controller en Skyscrapers (Netherlands)Entrevista en Skyscrapers (Netherlands)

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Entrevista para Junior Financial Controller

16 ago 2025
      Candidato de entrevista anónimo
      Sin ofertas
      Experiencia negativa
      Entrevista fácil

Solicitud

Me postulé a través de otra fuente. El proceso tomó 3 semanas. Acudí a una entrevista en Skyscrapers (Netherlands) en jul 2025

Entrevista

Tijdens het eerste telefoongesprek werd er direct geprobeerd mij een traineeship aan te smeren in plaats van de functie waarvoor ik daadwerkelijk had gesolliciteerd. Dit traineeship hield in dat ik voor hetzelfde werk bij de opdrachtgever minder zou verdienen, zogenaamd in ruil voor trainingen vanuit Skyscraper. Het zegt al genoeg dat ze denken dat iemand die solliciteert op een financiële functie dit niet doorziet. Daarnaast werd ons sollicitatiegesprek op het laatste moment afgezegd met een slap excuus en de belofte dat er een nieuwe afspraak zou worden ingepland. Dit is echter nooit gebeurd. Mijn advies: bespaar jezelf de moeite en neem de telefoon niet op wanneer Skyscraper belt.

Preguntas de entrevista [1]

Pregunta 1

Wij denken dat een traineeship beter bij jou zou passen, sta je hier voor open?
      Responder pregunta
      avatar
      Respuesta de Skyscrapers (Netherlands)
      9mo
      Bedankt voor je feedback over je sollicitatieproces bij Skyscrapers. We streven er altijd naar om de best mogelijke match te maken tussen kandidaten en beschikbare opdrachten. Afhankelijk van ervaring, interesses en ambities bekijken we welke mogelijkheden er zijn en gaan we hierover in gesprek. Het kan voorkomen dat een oorspronkelijk besproken opdracht niet meer beschikbaar is, in zo'n geval kijken we samen naar alternatieven. Soms betekent dit dat junior functies worden voorgesteld, maar het kan ook zijn dat we juist een goede match zien bij een traineeship of medior functie. Ons doel is altijd om tot een situatie te komen waar we allemaal tevreden mee zijn voor de lange termijn. We betreuren het dat de communicatie in dit geval niet optimaal was en dat de vervolgafspraak niet is ingepland zoals beloofd. Dit is niet de standaard die we nastreven en we nemen dit mee als leerpunt voor ons team. We waarderen je openheid en gebruiken deze feedback om ons proces verder te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of het gesprek willen voortzetten, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via info@skyscrapers.co.