Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de SecondFloor | Empleos en SecondFloor | Sueldos en SecondFloor | Prestaciones en SecondFloor
      Entrevistas en SecondFloorEntrevistas para el cargo de Solutions Architect en SecondFloorEntrevista en SecondFloor

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Entrevista para Solutions Architect

19 nov 2010
      Candidato de entrevista anónimo
      Ámsterdam
      Sin ofertas
      Experiencia positiva
      Entrevista fácil

Solicitud

El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en SecondFloor (Ámsterdam) en nov 2010

Entrevista

SecondFloor produceert oplossingen die op dit punt in het bijzonder te maken hebben met het Solvency II initiatief in Europa. Zij richten zich op het in strakke tijd met vaste prijs leveren aan hun klanten. Dit lijkt erop een ongelooflijke bedrijf te zijn voor iemand die erbij past. Helaas, het was niet voor mij - maar ik zou anderen aanmoedigen om een kijkje bij SecondFloor te nemen. Ik werd gecontacteerd vanwege een CV geplaatst op Monster.nl. Het klikte tussen de recruiter en mij en hij schoof mijn CV zeker door naar SecondFloor voor mij. (Hij deed zich voor als hun interne recruiter.) Ik sprak met twee anderen bij SecondFloor (een productmanager en een Human Resources / Operations) en beiden waren zeer boeiend en informatief. Het aanbod was afhankelijk van het nemen van een getimede Java programmeertest. Blijkbaar zijn alle Solution Architects eigenlijk Lead Ontwikkelaars geweest en dus gaven ze me de Developer Test. Ik waarschuwde hen overvloedig op voorhand dat ik geen programmeur was - maar ze drongen aan op die test in plaats van iets wat beter geschikt is voor een architect. (Terugkijkend op de ervaring, lijkt het me dat ze liever iemand als een Lead Developer dan een Solution Architect wilden maar ze hebben om het recht te structureren als ze willen ..:-) In ieder geval lijkt het bedrijf potentieel te hebben - ze hebben nu ongeveer 60 werknemers - en ze voegen er continu meer toe. Voor de juiste persoon, kan het goed passen.

Preguntas de entrevista [1]

Pregunta 1