SLB

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de SLB | Empleos en SLB | Sueldos en SLB | Prestaciones en SLB
      Entrevistas en SLBEntrevistas para el cargo de HR Representative en SLBEntrevista en SLB

21 nov 2019
      Houston, TX

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de HR Representative en SLB

30 ene 2026
      Rosharon, TX
      Oferta rechazada
      Entrevista difícil

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 3 meses. Acudí a una entrevista en SLB (Houston, TX) en nov 2019

The process is amazing! They'll invest their time into you if you're willing to invest your time into them. They have an all-day type of interview day which starts with a candidate presentation, next case study, and then two-panel (30 min) interviews.

Behavioral-based questions
      1 respuesta

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en SLB (Rosharon, TX)

This is a two step process. First, I spoke with one of the company's recruiter over the phone for a pre-screen. This is often used as a baseline to ensure the potential candidate may actually be a good fit for the role. The next step was to prepare for a case study example to display critical thinking during a virtual interview with a panel of managers. For other roles a presentation may be required vs a case study response.

Basic behavioral and role competency questions.

31 may 2026
      Kuala Lumpur

Me postulé a través de un reclutador. Acudí a una entrevista en SLB (Kuala Lumpur) en may 2024

2 entretiens en visio.L’un avec la chargée de recrutement basée à Kuala Lumpur et le 2eme avec mon futur n+1 et n+2. Puis une offre de contrat VIE. Le processus a été un peu long mais s’est globalement bien déroulé.

-raconter une difficulté rencontrée et comment je l’ai surmonté