SE Health

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de SE Health | Empleos en SE Health | Sueldos en SE Health | Prestaciones en SE Health
      Entrevistas en SE HealthEntrevistas para el cargo de RPN en SE HealthEntrevista en SE Health

10 feb 2020
      Experiencia neutra

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en SE Health en ene 2020

There was first a phone interview -- ver generic questions. Then an in person one where they questioned mostly my experience as a nurse (or student nurse). It was somewhat difficuly because the interviewer insisted on telling me my experiences as a nurse, instead of a student nurse.

Describe a conflict that you had as a nurse with a coworker and how did you solve it?

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de RPN en SE Health

8 nov 2023
      Toronto, ON

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en SE Health (Toronto, ON)

There are two steps of the interview. First is phone screening with behavioral, then with Supervisor and skill related and behavioral. Be prepared to have two references because they asks for it.

Give example of a time you used a holistic approach to care for patient.

22 abr 2024
      Barrie, ON

Me postulé a través de una recomendación de un empleado. Acudí a una entrevista en SE Health (Barrie, ON) en jun 2023

Laid back, easy going. Simple straight forward questions. Felt more like a conversation than all skill based questions. A few nurse skill based questions that are very basic but relevant to the position in clinic and wound care

Why I want to work there