Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Robert Half | Empleos en Robert Half | Sueldos en Robert Half | Prestaciones en Robert Half
      Entrevistas en Robert HalfEntrevistas para el cargo de Financial Consultant - Controller en Robert HalfEntrevista en Robert Half

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Entrevista para Financial Consultant - Controller

24 jul 2025
      Candidato de entrevista anónimo
      Amberes
      Sin ofertas
      Experiencia negativa
      Entrevista difícil

Solicitud

Me postulé a través de un reclutador. El proceso tomó 2 meses. Acudí a una entrevista en Robert Half (Amberes) en abr 2025

Entrevista

Het sollicitatieproces verliep langzaam en best intensief, met drie verschillende sollicitatiegesprekken, een vragenlijst en weken van wachten. Tijdens het laatste gesprek kreeg ik te horen dat ik een voorstel mocht verwachten — een positieve boodschap die vertrouwen gaf. Tot mijn verrassing kreeg ik echter een week later op vrijdagavond een telefoontje met de mededeling dat er “geen geschikte projecten voor mij vindbaar zouden zijn.” Die wending kwam onverwacht, zeker gezien de eerdere communicatie. Het uiteindelijke antwoord voelde onpersoonlijk, en er werd weinig tot geen inhoudelijke feedback gedeeld over mijn traject of gesprekken. Dit laatste contact liep bovendien niet eens via de persoon waar ik eerder intensieve contacten mee had. Hoewel ik begrip heb voor het feit dat niet elke sollicitatie leidt tot een samenwerking, had ik na zo'n langdurig proces iets meer transparantie en betrokkenheid verwacht. Deze hele ervaring had met een aantal kleine inspanningen veel professioneler en zorgvuldiger kunnen verlopen.

Preguntas de entrevista [1]

Pregunta 1

Voor welke sector ik als consultant absoluut niet zou willen werken.
      1 respuesta