Potbelly Sandwich Works

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Potbelly Sandwich Works | Empleos en Potbelly Sandwich Works | Sueldos en Potbelly Sandwich Works | Prestaciones en Potbelly Sandwich Works
      Entrevistas en Potbelly Sandwich WorksEntrevistas para el cargo de Store Associate en Potbelly Sandwich WorksEntrevista en Potbelly Sandwich Works

31 may 2017
      Boulder, CO
      Experiencia neutra

Me postulé en línea. El proceso tomó más de 1 semana. Acudí a una entrevista en Potbelly Sandwich Works (Boulder, CO) en sep 2016

I got a call a couple of day after I applied and then had an interview within a couple of days. Interview was relaxed and not long at all. It was fairly comfortable and easy.

They asked a lot of question about situational topics

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Store Associate en Potbelly Sandwich Works

18 feb 2026
      Chicago, IL
      Entrevista fácil

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Potbelly Sandwich Works (Chicago, IL)

Easy process, they reached out over the phone to schedule an in person interview with management. Only one interview was very short and they called back within one to two weeks

Did you have previous experience

11 feb 2022
      Arlington, VA
      Oferta aceptada

Me postulé en persona. El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en Potbelly Sandwich Works (Arlington, VA) en abr 2018

Asked about resume. Questions on food safety, like how long can food sit out etc. I didn't know a few questions but still got the job, then took a training on it.

How long can meat sit out of the fridge ?