Paynada

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Paynada | Empleos en Paynada | Sueldos en Paynada | Prestaciones en Paynada
      Entrevistas en PaynadaEntrevistas para el cargo de Outside Sales Account Executive en PaynadaEntrevista en Paynada

Entrevista para Outside Sales Account Executive

2 abr 2024
      Tampa, FL
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Paynada (Tampa, FL) en mar 2024

The interview dove straight into "What is a stressor for you" "What do you think is something you do that is under-appreciated". I feel like these are negative-oriented questions that don't allow the candidate to truly elaborate on how they can contribute to the role. Did not ask me about what I've done in my role or my sales experience at all. The interview did give some perspective of the company as a start up and the team structure.

What is a stressor for you What do you think is something you do that is under-appreciated