Pathfinder Marketing Solution

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Pathfinder Marketing Solution | Empleos en Pathfinder Marketing Solution | Sueldos en Pathfinder Marketing Solution | Prestaciones en Pathfinder Marketing Solution
      Entrevistas en Pathfinder Marketing SolutionEntrevistas para el cargo de Marketing Associate en Pathfinder Marketing SolutionEntrevista en Pathfinder Marketing Solution

Entrevista para Marketing Associate

11 jul 2019
      Santa Rosa, CA

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Marketing Associate en Pathfinder Marketing Solution

Entrevista para Marketing Associate

8 ago 2020
      Oferta rechazada
      Experiencia neutra
      Oferta rechazada
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Pathfinder Marketing Solution (Santa Rosa, CA) en jul 2019

The interview process was unprofessional. They are using misleading titles and job descriptions to attract talent. They give multiple titles to the same position, which is basically a brand ambassador, which means you will be one of the people at walmart or costco trying to sell dish plans, Comcast plans or phone plans. This is a position for someone who is in high school, not college graduates. Stop misleading people and wasting their time.

What time can you start?
      1 respuesta

Acudí a una entrevista en Pathfinder Marketing Solution

Heard back within a couple of days of applying Was overall a pretty simple interview, it was mostly the hiring manager telling me more about the role rather than him asking me questions. Wasn't the marketing position I was looking for so my journey with them ended there.

If you have experience using direct marketing strategies