Option Care Health

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Option Care Health | Empleos en Option Care Health | Sueldos en Option Care Health | Prestaciones en Option Care Health
      Entrevistas en Option Care HealthEntrevistas para el cargo de Reimbursement Specialist en Option Care HealthEntrevista en Option Care Health

Entrevista para Reimbursement Specialist

3 mar 2020
      Addison, IL

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Reimbursement Specialist en Option Care Health

Entrevista para Reimbursement Specialist

22 may 2017
      Chicago, IL

Me postulé a través de una agencia de empleos. El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en Option Care Health (Addison, IL) en jul 2019

Multiple Individuals during the Interview Process. Each with a set of questions requiring Specific Answers that are either measurable, or detailed with examples. My recommendations would be to keep your answers specific and short. Efficiency is everything to this company. However, they do value a great personalities as well.

Name an Example of how you handled a project form start to finish?

Discuss a Specific Experience you had where you helped your team?
      1 respuesta

Me postulé a través de un reclutador. Acudí a una entrevista en Option Care Health (Chicago, IL) en abr 2017

Met with 3 people. Very long and detailed interview process. Interview lasted about 2 hours and staff is very nice and detailed in expectations. Everyone was clear about how complex infusion is. Mentioned during interview that site training takes 1 year to learn. NOT an easy field and not an easy job.

Medical billing, coding reimbursement experience
      1 respuesta