Nineleaps Technology Solutions

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Nineleaps Technology Solutions | Empleos en Nineleaps Technology Solutions | Sueldos en Nineleaps Technology Solutions | Prestaciones en Nineleaps Technology Solutions
      Entrevistas en Nineleaps Technology SolutionsEntrevistas para el cargo de Software Engineer Trainee en Nineleaps Technology SolutionsEntrevista en Nineleaps Technology Solutions

Entrevista para Software Engineer Trainee

1 sep 2019
      Dehradun

Me postulé a través de una facultad o universidad. Acudí a una entrevista en Nineleaps Technology Solutions (Dehradun) en ago 2019

Company came to our college ,1st round was online test in which we had negative marking scheme,2nd was group activity about problem solving skills,3rd round was technical round and last and 4th round was hr round.

They mainly focused on Data structures concepts as well as the topics of computer science of students interest.

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Software Engineer Trainee en Nineleaps Technology Solutions

Entrevista para Software Engineer Trainee

21 oct 2019
      Ghaziabad

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Nineleaps Technology Solutions (Ghaziabad) en ago 2019

* Few questions on Java and Data Structures were asked, especially OOP's concepts and basic DS, like stack linked list and few Java programs like min and max elements in an array, String programs etc

Implement Stack with the help of queue
      1 respuesta
      avatar
      Respuesta de Nineleaps Technology Solutions
      6y
      Thank you for sharing your valuable experience.

Entrevista para Software Developer Trainee

17 nov 2019
      Dehra Dūn

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Nineleaps Technology Solutions (Dehra Dūn) en ago 2019

Started with aptitude test : included questions of aptitude , programming fundamentals and English. Group activity : group was asked to design a logo for a given problem statement. Technical interview HR interview

Reversal of linked list.

Difference between stack and queue.

Algorithm of Binary search .