NetApp

Empleador activo

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de NetApp | Empleos en NetApp | Sueldos en NetApp | Prestaciones en NetApp
      Entrevistas en NetAppEntrevistas para el cargo de MTS2 en NetAppEntrevista en NetApp

4 dic 2015
      Kānpur, Uttar Pradesh
      Oferta aceptada

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 2 días. Acudí a una entrevista en NetApp (Kānpur, Uttar Pradesh) en dic 2014

College placement: They conducted a online test comprising of MCQs to cover basic programming knowledge. Main focus was on c and c++. Test had aptitude questions also. They shortlist candidates on the basis of this test for next round of 1:1 interview.

double linked list related questions

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de MTS2 en NetApp

30 jul 2019
      Oferta aceptada

Me postulé a través de una agencia de empleos. Acudí a una entrevista en NetApp

Good experience and generally involves multiple rounds on problem solving and programming . Systems knowledge is essential along with a sound data structures skills. Overall the interview process focuses on the communication skills and ideation during problem solving.

Systems , Data structures

16 nov 2016
      Kānpur, Uttar Pradesh
      Entrevista difícil

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en NetApp (Kānpur, Uttar Pradesh) en dic 2015

Mine was campus recruitment. So there was written test. In written test they asked c, c++ and quant questions. There were around 60 questions in total. I answered around 55 question. I was selected in written. Then there was 4-5 round of interviews. Each round was 45-60 mins long.

They asked me to write an algorithm to mirror binary tree.
      1 respuesta

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

avatar
      AttackIQ