Nanostuffs Technologies

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Nanostuffs Technologies | Empleos en Nanostuffs Technologies | Sueldos en Nanostuffs Technologies | Prestaciones en Nanostuffs Technologies
      Entrevistas en Nanostuffs TechnologiesEntrevistas para el cargo de Software Developer en Nanostuffs TechnologiesEntrevista en Nanostuffs Technologies

Entrevista para Software Developer

23 may 2018
      Pune

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Nanostuffs Technologies (Pune) en may 2018

There Are Three Rounds 1.Written Test 2.Technical Round 3.HR Round written test totally based on c and CPP easy mcq questions plus 2 easy programs that i will explane later in question section. After This Easy Round I'm selected for Technical Round.Again Technical Round quite well and some easy questions on CPP and one puzzle give me to solved.After this round i'm selected for HR round. After 3-4 days In HR round ... Some formality questions like tell me something about yourself etc. HR discussed My Project and some other questions.overall HR round also went quite well. but unfortunately i'm not selected.

1.Written Test questions some easy questions on pointer in c,OOPS concept in CPP etc. and two easy programs 1.Genrate Fibonacci Series 2.check number is prime or not 2.Technical Round questions what is class and object what is the main difference between c and CPP OOPS concept in CPP and Binary search 3.HR Round questions Tell me something about yourself? Who is your role model? which programming language you think you'r good? what is salesforce? what you understood from salesforce technology? and my last year project discussion.