Moodle

Empleador activo

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Moodle | Empleos en Moodle | Sueldos en Moodle | Prestaciones en Moodle
      Entrevistas en MoodleEntrevistas para el cargo de Computer Programmer en MoodleEntrevista en Moodle

Entrevista para Computer Programmer

17 mar 2019
      Perth, Australia Occidental
      Experiencia negativa
      Entrevista difícil

Me postulé en línea. El proceso tomó 5 días. Acudí a una entrevista en Moodle (Perth, Australia Occidental) en mar 2015

First email about shortlisted. Asked me to fix a bug in their live system after initial phone interview. After that they were not much interested. Seems they don’t have good in-house developers

Just usual background question then a real bug fix in their live system
      1 respuesta
      avatar
      Respuesta de Moodle
      7y
      It's not unusual to ask a developer to prove their skills on a simple real-world case, in the later stages of interviewing. We don't always get useful results from this - in fact we usually re-use the same bug on many people, to make it easier for us to evaluate the attempts we get back. You must have been lucky. You can't expect a bug fix to be the ONLY criteria for hiring, though. Again it's quite normal to get many applicants for every job, tests like this are required to evaluate and rank applicants. Best of luck in your work.

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

avatar
      Pulley