MindScripts Technologies

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de MindScripts Technologies | Empleos en MindScripts Technologies | Sueldos en MindScripts Technologies | Prestaciones en MindScripts Technologies
      Entrevistas en MindScripts TechnologiesEntrevistas para el cargo de Java Trainer en MindScripts TechnologiesEntrevista en MindScripts Technologies

Entrevista para Java Trainer

16 mar 2016
      Oferta rechazada
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. El proceso tomó más de 3 meses. Acudí a una entrevista en MindScripts Technologies (Pune) en mar 2016

There interview process is so time wasting. These guys are the best time wasters in the world. They will ask you to come down to the institute for an interview and they will not take the interview. They will always ask you to come down for interview and will never ever conduct it.This happened with few times. This is just a fake institute. I suggest not to go there for interview. They have hired few people they actually don't know how to treat people. They are not good at speaking english as well.

Can you come down later in the afternoon?

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Java Trainer en MindScripts Technologies

Entrevista para Java Trainer

10 jun 2022
      Pune

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 días. Acudí a una entrevista en MindScripts Technologies (Pune) en ene 2019

It was a face to face interview I applied online. It's for Java trainer so asked all java related questions on core as well as advance and frameworks followed by a HR round.

All core Java as well as advance Java along with spring, hibernate

Entrevista para Java Trainee

21 jul 2017
      Pune

Me postulé en línea. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en MindScripts Technologies (Pune) en jul 2017

It gave me a great experience. It was direct HR interview after clearing that there was an objective test of 30 minutes based on java. Maximum questions are related to oop concepts.

general quetions about java. like what is abstraction , differences between interface and an abstract class.

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

avatar
      EPIC PREP