Mentor Collective

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Mentor Collective | Empleos en Mentor Collective | Sueldos en Mentor Collective | Prestaciones en Mentor Collective
      Entrevistas en Mentor CollectiveEntrevistas para el cargo de Account Executive en Mentor CollectiveEntrevista en Mentor Collective

Entrevista para Account Executive

23 mar 2025
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 meses. Acudí a una entrevista en Mentor Collective en ene 2025

QUite a few rounds. There was so much gaslighting, and I've heard the same from others who have interviewed here. They give a very false sense of positivity in your trajectory, then go silent, just to reject candidates. Not cool.

Experience in higher ed. Quota attainment.
      avatar
      Respuesta de Mentor Collective
      1y
      Hi! Thank you so much for taking the time to provide a review. We do our best to ensure that every candidate has a great experience with Mentor Collective, regardless of whether they receive an offer. I am so sorry to hear that you had a less-than-stellar experience. As I was coordinating all of the interviews with candidates via email, I hope you will consider contacting me directly with any feedback or input on improving our process and communication. Best of luck. - Katie, Director of People Ops

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

avatar
      EPIC PREP