Marvin

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Marvin | Empleos en Marvin | Sueldos en Marvin | Prestaciones en Marvin
      Entrevistas en MarvinEntrevistas para el cargo de Associate Product Manager en MarvinEntrevista en Marvin

Entrevista para Associate Product Manager

8 jun 2025
      Indian Wells, CA
      Experiencia negativa

Me postulé a través de un reclutador. Acudí a una entrevista en Marvin (Indian Wells, CA) en may 2025

2 rounds with the cofounders and understand their process. it was very quick and efficient. But i have no idea what they were trying to evaluate. Do they want a pm or a designer or something else? No clue man... no clue!

Tell me how will you innovate rocket? Tell me how will you redesign motorcycle

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Associate Product Manager en Marvin

Entrevista para Associate Product Manager

31 may 2025
      Nueva Delhi
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en Marvin (Nueva Delhi) en ago 2024

Like the other reviews outlined, the founder is one of those steve jobs wannabe toxic, disinterested techbro who believes he's the smartest person in the world. Asked me some of the most stupid questions possible, kept rolling his eyes when I explained what I do in my current role. In my 10 year career, I've never experienced such an unprofessional, rude interviewer.

how would you upgrade an ATM to modern standards?

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

avatar
      AttackIQ