Lionbridge

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Lionbridge | Empleos en Lionbridge | Sueldos en Lionbridge | Prestaciones en Lionbridge
      Entrevistas en LionbridgeEntrevistas para el cargo de Associate Project Manager en LionbridgeEntrevista en Lionbridge

27 may 2022
      Varsovia, Mazovia

Me postulé en línea. El proceso tomó 3 semanas. Acudí a una entrevista en Lionbridge (Varsovia, Mazovia) en mar 2022

1.Application on the website 2.HR call one week later (30mns) 3.Interview with the team leader (about 1 hr) General motivation questions, questions on skills and past experiences and case studies to check how you would do if you were in the position

Global motivation questions Past work experiences questions Case studies

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Associate Project Manager en Lionbridge

29 jul 2019
      Airoli
      Experiencia neutra

Me postulé a través de una recomendación de un empleado. Acudí a una entrevista en Lionbridge (Airoli) en jul 2019

They conducted HR round then Aptitude Test which is mostly focused on Mathematical questions instead of analytical questions After the Aptitude test they conducted Manager round which revolves around your previous expereince & managment process questions

Why there is a last-minute quality issue every time which results in a delay of delivery and how can we avoid it

5 may 2015
      Framingham, MA
      Experiencia neutra

El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en Lionbridge (Framingham, MA) en ago 2011

Interview process was straight forward and was not too difficult. They brought me in for a one on one interview and then back for an interview with the hiring manager.

How has your past experience prepared you for this position?
      1 respuesta