Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Lidl | Empleos en Lidl | Sueldos en Lidl | Prestaciones en Lidl
      Entrevistas en LidlEntrevistas para el cargo de allround medewerker en LidlEntrevista en Lidl

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Entrevista para allround medewerker

15 feb 2024
      Candidato de entrevista anónimo
      Reuver
      Sin ofertas
      Experiencia negativa
      Entrevista fácil

Solicitud

Me postulé en línea. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Lidl (Reuver) en feb 2024

Entrevista

Schandalig slecht sollicitatiegesprek en afhandeling Wel snelle reactie op mijn sollicitatie, kreeg de volgende dag meteen een uitnodiging om een afspraak te maken. Waarschijnlijk omdat ik eigenlijk ook overgekwalificeerd was voor deze functie. Ivm verbouwing in het filiaal, afspraak gemaakt in een ander filiaal. Had om 11 uur een afspraak, tien voor 11 aanwezig, me meteen gemeld bij personeel. Niemand is op de hoogte van een sollicitatiegesprek, ook niet het personeel van het filiaal dat tijdelijk ook daar aanwezig is ivm verbouwing. Krijg ik nadat er contact is opgenomen met degene waarmee ik het sollicitatiegesprek heb, de manager, te horen dat ze pas om 12 uur start?! Blijkbaar was ze niet op de hoogte van het gesprek? Maar ipv dat de manager alsnog meteen komt, kan ik kiezen , een uur wachten of eventueel via de telefoon?! Maar dan neemt de aanwezige assistant manager de sollicitatie over. Heb nog nooit zoiets onproffessioneels en belachelijks meegemaakt. Totaal geen ervaring hierin, had geen gegevens van mij, cv en sollicitatiebrief had ze ook niet. Ze had totaal geen info over de functie betreft contracturen en salaris. Het “gesprekje” stelde niet veel voor. Ging geheel niet de diepte in, noteerde de basisgegevens van mij, waarom ik gesolliciteerd had, maar kon geheel geen sollicitatiegesprek voeren. Toonde weinig tot geen werkelijke interesse in mijn werkervaring. Dus zou ze de manager nadien alsnog contact met me op laten nemen om zaken als contracturen en salaris e.d te bespreken. Het enige dat ik te horen kreeg waren de werktijden, samenstelling team e.d. Maar ipv een telefoontje van de manager, kreeg ik 5 dagen nadien een afwijzing via de mail. Dus ondanks een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek , heb ik geen sollicitatie gehad. Ik heb zelf in mijn vorige leidinggevende functies genoeg sollicitaties afgenomen. Maar dit was echt meer dan zwaar teleurstellend. Lidl, zorg dat jullie managers ook daadwerkelijk zakelijk en serieus ingesteld zijn, en ook daadwerkelijk opgeleid zijn om zelfstandig sollicitatiegesprekken te voeren. Ik kan dit bedrijf iig niet serieus nemen...

Preguntas de entrevista [1]

Pregunta 1

Gesprek stelde niets voor, de enige vraag was eigenlijk waarom ik gesolliciteerd had, en vandaar uit ben ik gaan vertellen om het gesprek gaande te houden. En heb ik een aantal vragen gesteld....
      Responder pregunta