Me postulé en línea. El proceso tomó más de 1 semana. Acudí a una entrevista en KLM (Amstelveen) en abr 2014
Entrevista
Na online te solliciteren (CV + motivatiebrief) had ik twee gesprekken met de directors van de verschillende afdelingen, beide vergezeld door iemand van HR. Het was een heel normaal/gangbaar proces met 1 case vraag per interview en voor de rest ook veel over persoonlijkheid. Waren prettige gesprekken. Ik zou wel opletten dat je niet te snel antwoord geeft over salarisindicatie. Heb nu al in meerdere solli gesprekken (niet alleen hier) meegemaakt dat daar plots heel direct naar wordt gevraagd en als je niet oplet, zeg je iets wat je anders had voorbereid.
Me postulé a través de una recomendación de un empleado. El proceso tomó 3 semanas. Acudí a una entrevista en KLM (Amstelveen) en may 2022
Entrevista
Eerste gesprek over cv, skills en het bedrijf. Prettig gesprek met HR en een manager van het team waarin je komt te werken.
Hierna zou een case volgen, met daarna nog een afsluitend gesprek waarin arbeidsvoorwaarden worden besproken.