Me postulé a través de una recomendación de un empleado. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Jumbo (Ámsterdam) en jun 2021
Entrevista
Niet zo bijzonder, de procedure bestond uit een gesprek die ik vooral als eenvoudig en laagdrempelig heb ervaren. vervolgens kon ik gelijk de dag erop aan de slag gaan, ik kreeg direct kledij mee en er werd gevraagd hoeveel werkdagen ik beschikbaar was, alhoewel ik onder een 0-uren contract werkte.
Me postulé a través de otra fuente. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Jumbo (Ranst, Antwerp) en jul 2024
Entrevista
3 maanden na Cv af te hebben gegeven kreeg ik telefoon om te horen of ik nog interesse heb. Daarna naar het kantoor moeten gaan en een paar simpele vragen gekregen, daarna zijn er 2 proefdagen vastgelegd (betaald) en ben ik aangenomen. (Ik ben een student).
Me postulé en línea. El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en Jumbo (Panningen) en ene 2020
Entrevista
Ik schreef een hele goeie brief die ik toen samen met een coach van school heb geschreven en laten verbeteren zodat het een goeie brief werd. Het duurde twee weken voordat ik werd afgezegd