Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Jumbo | Empleos en Jumbo | Sueldos en Jumbo | Prestaciones en Jumbo
      Entrevistas en JumboEntrevistas para el cargo de Kassamedewerker en JumboEntrevista en Jumbo

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

18 sep 2024
      Candidato de entrevista anónimo
      Vught

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Kassamedewerker en Jumbo

10 dic 2024
      Empleado anónimo
      Oferta aceptada
      Entrevista promedio
      Sin ofertas
      Entrevista promedio

Solicitud

Me postulé en línea. El proceso tomó 4 días. Acudí a una entrevista en Jumbo (Vught) en sep 2024

Entrevista

Heel makkelijk online hoefde geen cv of motivatiebrief op te sturen en werd snel uitgenodigd. Het was een kort gesprekje van zo een 15 a 20 minuten. En ze denken mee om evt op een andere afdeling in de buurt een plekje te zoeken

Pregunta 1

Waarom heb je voor jumbo gekozen
      1 respuesta

Solicitud

Acudí a una entrevista en Jumbo

Entrevista

De process was snel. Ik heb de formulier gevuld met mijn CV met een motivatie brief. Ze reageren de dezelfde dag en dat ze vonden mijn profile goed voor de baan en ze uitnodig me voor een solicitatie gespreek dezelfde week. In de solicitatie gespreek, heb ik met de teamleider gepraat. Toen ze vroeg me hoe ik zou reageren in verschilende situaties dat kan gebeuren in de winkel. We praaten samen met een kopje tee over mijn werk ervaring

Pregunta 1

Wat moet u doen als u ziet dat een minderjarige alcohol probeert te kopen in de zelfscankassa?
      Responder pregunta

19 nov 2024
      Empleado anónimo
      Nijmegen
      Oferta aceptada
      Entrevista fácil

Solicitud

Acudí a una entrevista en Jumbo (Nijmegen)

Entrevista

Heel snel, gemakklelijk. Gesolliciteerd, uitgenodigd en ingewerkt. Ging allemaal goed, ik kon vragen stellen. Heel aardig ook. Gesprek duurde niet heel lang, ongeveer 10 - 15 minuten, nog even ingepland rooster .

Pregunta 1

Wat is je motivatie om hier te werken?
      Responder pregunta