ItConnectUS

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de ItConnectUS | Empleos en ItConnectUS | Sueldos en ItConnectUS | Prestaciones en ItConnectUS
      Entrevistas en ItConnectUSEntrevistas para el cargo de Project Manager en ItConnectUSEntrevista en ItConnectUS

Entrevista para Project Manager

12 dic 2018
      Chandigarh
      Experiencia negativa
      Entrevista fácil

Me postulé a través de un reclutador. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en ItConnectUS (Chandigarh) en dic 2018

No at all professional. Got an email from them and i sent my updated cv. I was from a different location and they knew it from start. First round of interview. Lasted only 3 mins 31 secs. Questions asked like tell me about your professional experience and then do you have any certifications? Post my answer the interviewer said that is all i need. Second round. Lasted only 6 mins 13 secs. Again not a single case study or Project management question. Next day got feedback that they want a local candidate. Nobody can judge a person in 6 mins and that too over a telephonic conversation.

Tell me about your professional experience

Domains you have worked for

Expected salary

How soon can you join

Do you have any Project Management certifications

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Project Manager en ItConnectUS

Entrevista para PM

8 may 2024
      Experiencia negativa

Me postulé a través de otra fuente. Acudí a una entrevista en ItConnectUS

Horrible experience to schedule for interview. Person who contacted was unable to answer questions properly. Always spamming messages and will purposely miss call you if you are not replying back. This is not what a professional recruiter should be doing.

Not applicable as no interview