Interview Kickstart

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Interview Kickstart | Empleos en Interview Kickstart | Sueldos en Interview Kickstart | Prestaciones en Interview Kickstart
      Entrevistas en Interview KickstartEntrevistas para el cargo de Software Engineer en Interview KickstartEntrevista en Interview Kickstart

18 mar 2024

Acudí a una entrevista en Interview Kickstart

Interview process is of 3 levels. Each level is intermediate. First Level is machine coding. Second level is system design. Third is discussion with the Manager. Each round is an elimination round.

React coding of a grid game. React performance.

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Software Engineer en Interview Kickstart

11 jul 2024
      Experiencia neutra

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 meses. Acudí a una entrevista en Interview Kickstart en jul 2024

How long will it take for the interviews to go on after the hr assessment and other technical interviews.Looking forward to hear from seniors so that I'll have an idea for my interview

How many interview rounds are there approximately

29 jul 2024
      Ahmedabad
      Experiencia neutra

Me postulé a través de una agencia de empleos. Acudí a una entrevista en Interview Kickstart (Ahmedabad) en jun 2024

The interview went good and The interviewer was good. I was asked react general questions before coming to the Task of implementing schema into form. Basics of JS was also tested

To implement schema provided in the form

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

avatar
      EPIC PREP