Innovative Discovery

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Innovative Discovery | Empleos en Innovative Discovery | Sueldos en Innovative Discovery | Prestaciones en Innovative Discovery
      Entrevistas en Innovative DiscoveryEntrevistas para el cargo de Document Review Attorney en Innovative DiscoveryEntrevista en Innovative Discovery

Entrevista para Document Review Attorney

4 oct 2015
      Arlington, VA

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Document Review Attorney en Innovative Discovery

Entrevista para Non-attorney Document Reviewer

14 jul 2019
      Washington, DC

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Innovative Discovery (Arlington, VA) en ago 2011

Was interviewed by a VP, Kathy Fetgatter who was very personable, intelligent, frank and truthful. Very pleasant person and helpful when it comes to employing individual document review attorneys

Whether I actually liked performing document review or was I working as a document review attorney until something else came along.

Me postulé en línea. El proceso tomó 1 semana. Acudí a una entrevista en Innovative Discovery (Washington, DC) en abr 2019

After selecting your resume, they email you and set a phone screening. They check your skills in the phone interview. If you have experience or show you are able to train and get the skills (which is totally possible), they will add you to their list and invite you to work in the next legal case available.

Do you have experience with Relativity, or other e-discovery platform ?
      1 respuesta

Tell me about your detail oriented personality trait.
      1 respuesta

How do you manage stress ?