Independent Capital Management

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Independent Capital Management | Empleos en Independent Capital Management | Sueldos en Independent Capital Management | Prestaciones en Independent Capital Management
      Entrevistas en Independent Capital ManagementEntrevistas para el cargo de Financial Advisor en Independent Capital ManagementEntrevista en Independent Capital Management

11 nov 2018
      San Diego, CA

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Financial Advisor en Independent Capital Management

22 ene 2019
      Experiencia neutra

Acudí a una entrevista en Independent Capital Management

Entrevista fácil

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Independent Capital Management (San Diego, CA) en jun 2018

First interview is group. Gives general overview of company. Doesn’t try to hard to sell you on making tons of money. Fairly reasonable and realistic explaining the position. Everything in the end is sales. Doesn’t matter what your job title is.

Where would you open an office?
      1 respuesta
      avatar
      Respuesta de Independent Capital Management
      7y
      Thank you for sharing your thoughts. I am happy to hear you had a positive interview experience. We acknowledge that not everyone is a fit for ICM, and that's okay! We wish you the best of luck moving forward and thank you again for taking the time to interview with us.
      Me postulé en línea.
      El proceso tomó más de 1 semana.

Was excited when I applied and even more so when they asked me to come in. However, they never given a location and haven’t heard back since. Would have been nice to get a follow up.

23 ago 2018
      Los Angeles, CA
      Experiencia neutra
      Entrevista fácil

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 días. Acudí a una entrevista en Independent Capital Management (Los Angeles, CA) en ago 2018

I applied online, came into office with 9 others candidates. Told about the company and showed a short video, then had one on one interview. Got a phone call about 2 hours after leaving office, confirmed second interview. Only 2 candidates were there, was given information packet, then one on one interview. This is a commission only job, No base salary.

Why do you want to be an financial Advisor?