Health Reform Team

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Health Reform Team | Empleos en Health Reform Team | Sueldos en Health Reform Team | Prestaciones en Health Reform Team
      Entrevistas en Health Reform TeamEntrevistas para el cargo de Commission Insurance Agent en Health Reform TeamEntrevista en Health Reform Team

Entrevista para Commission Insurance Agent

29 jul 2016
      Empleado anónimo
      Harrisburg, PA
      Oferta aceptada
      Experiencia negativa
      Entrevista fácil

Me postulé a través de otra fuente. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Health Reform Team (Harrisburg, PA)

Phone call. Switch & Bait model.they describe opportunities and lead you to obtaining multiple state license and carrier licensing. Their goal is to lock your license in by assigning commissions to HRT agency.

Are you licensed? Do you seek agent training? We have a National Training Class starting Monday. Can you sent me $100.00 get these contracts signed today?
      1 respuesta
      avatar
      Respuesta de Health Reform Team
      8y
      This review is not factual, and is probably for a competitor with a similar name. We do not have offices in Harrisburg, PA. That said, we do encourage licenses in multiple states as we operate in 46 states and get leads all over the country. This year, as an example, we are asking agents to get licensed in 10 specific states as we will likely have 15,000 plus inbound phone calls come in to the agency, and we need agents to handle them. We do not lock anyone's license and provide releases to agents provided they have no debit balance. Most agencies will actually hold an agent's release for as long as possible, but HRT does not do that. Feel free to call us or ask about this in an interview.