HNA Group

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de HNA Group | Empleos en HNA Group | Sueldos en HNA Group | Prestaciones en HNA Group
      Entrevistas en HNA GroupEntrevistas para el cargo de Investment Analyst en HNA GroupEntrevista en HNA Group

Entrevista para Investment Analyst

12 dic 2022
      New York, NY

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Investment Analyst en HNA Group

Entrevista para Investment Analyst

12 sep 2016
      New York, NY
      Oferta rechazada
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. El proceso tomó 4 semanas. Acudí a una entrevista en HNA Group (New York, NY) en oct 2022

-Investment analyst-Portfolio management division 1. First round - introduction 2. Second round are technical interview and behavioral questions They have a lot of prejudice questions and mismanagement questions For example: How do you deal something that is not your responsibility if your leader blame you? Then I ask him back like:Can you be more specific? He’s like: like if the other colleagues gives you wrong data. Then I am going to blame you. How do you deal with this? I was like what kind manger is this? They will also make doubt for your language fluency even if you speak real well mandarin during interview. It’s not interview, it’s interrogate. They whole behavior question sounds really unprofessional and mismanagement.

How do you deal with your colleague if they don’t want to share company data?
      Experiencia neutra

Me postulé en línea. El proceso tomó 4 semanas. Acudí a una entrevista en HNA Group (New York, NY) en ago 2016

Apply through efinancialcareer.com, and heard back about after 1 month. Easy interview, but highly selective. First round is a phone screen, asking about your academic background, and some easy behaviour questions. I didn't get into the second round.

How much do you know about HNA group?