GyanSys

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de GyanSys | Empleos en GyanSys | Sueldos en GyanSys | Prestaciones en GyanSys
      Entrevistas en GyanSysEntrevistas para el cargo de Software Developer Trainee en GyanSysEntrevista en GyanSys

Entrevista para Software Developer Trainee

10 sep 2024
      Bhubaneshwar

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Software Developer Trainee en GyanSys

Entrevista para Software Engineer Trainee

2 nov 2022
      Experiencia neutra
      Experiencia neutra

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 3 días. Acudí a una entrevista en GyanSys (Bhubaneshwar) en sep 2024

Interview process was smooth. Interview questions were based on basics of programming. They ask u about the things u have written in your CV and OOPS concepts. If you have written DSA they will ask otherwise not.

What are continue break and password?

Acudí a una entrevista en GyanSys

The interview process is pretty simple. They ask you few coding questions and everything related to skills written in your resume. Few database queries and about your skills and hobbies

DBMS related questions. To join two tables etc

Entrevista para Software Engineer Trainee

10 ene 2023
      Bhetasi Ba Bhag

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en GyanSys (Bhetasi Ba Bhag) en mar 2022

Group discussion - Topic will be provided, needed to explain well. They will check our confidence and communication Technical - Basic technical question for freshers as per resume HR- Native, self intro, acceptence

Basic technical question for freshers as per resume
      1 respuesta