Graphcore

Empleador activo

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Graphcore | Empleos en Graphcore | Sueldos en Graphcore | Prestaciones en Graphcore
      Entrevistas en GraphcoreEntrevistas para el cargo de Systems Operations Engineer en GraphcoreEntrevista en Graphcore

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" y sus logotipos son marcas comerciales registradas de Indeed, Inc.

Empleos en Graphcore

21 empleos en México
      Staff Engineer
      Milpitas, CA
      Compliance Manager - Global Lab Environment
      93 kUSD - 140 kUSD /año
      Ver empleo
      Senior Post Silicon Validation Engineer (Bringup)
      157 kUSD - 212 kUSD /año
      (Proporcionado por el empleador)
      Staff Systems Engineer

Entrevista para Systems Operations Engineer

27 jul 2021
      Oslo
      Experiencia negativa

Me postulé a través de otra fuente. El proceso tomó 4 semanas. Acudí a una entrevista en Graphcore (Oslo) en jul 2021

1st a telephonic interview (HR). 2nd interview conducted by hiring manager(On Zoom, lasted for 42 minutes). 3rd interview by VP Operations(On Zoom, lasted for 30 minutes). 4th interview by a senior software developer( on Zoom, lasted for 40 minutes). 5th interview by another software developer (on Zoom, lasted for 1 hour and 15 minutes). 6th interview by an IT support Engineer (at office, lasted for 45 minutes). 7th interview by third party "background check recruitment company", lasted for 1 and a half hour on zoom. Prior to this interview I had to do some personality, numerical etc tests, took me 1 and half hour. Then they contacted 3 of my references and got a satisfactory answer which resulted in another interview on zoom i.e. 8th interview (i.e. 2nd with hiring manager). He told me about how the teams are arranged and what is their approach/methodology towards work. Then after two days, I got a phone call and I was told that they are focusing more on the position based in UK and not hiring from Oslo.

Basic technical questions. 1- NFS 2- Replication 3- Disaster recovery 4- troubleshooting.
      1 respuesta