Glide (US)

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Glide (US) | Empleos en Glide (US) | Sueldos en Glide (US) | Prestaciones en Glide (US)
      Entrevistas en Glide (US)Entrevistas para el cargo de Case Manager en Glide (US)Entrevista en Glide (US)

Entrevista para Case Manager

18 sep 2025
      Experiencia neutra

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Glide (US)

I applied online. I did a recruiter screen and then a panel interview. The folks here are very nice and care about the community a lot, good people doing good work! Even though I didn't get the offer, glad they are here.

What relevant experience do I have? What motivates me?

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Case Manager en Glide (US)

Entrevista para Case Manager

15 feb 2022
      San Francisco, CA

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en Glide (US) (San Francisco, CA) en jun 2021

There were multiple rounds but I found it very straightforward. The interviewer was a no nonsense type manager who knew exactly what she wanted from her employees and thus asked questions you either knew or didn’t. There wasn’t much gray area and you had to sit in on a class to see how it would go.

Have you used sales force?
      1 respuesta