Genpact

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Genpact | Empleos en Genpact | Sueldos en Genpact | Prestaciones en Genpact
      Entrevistas en GenpactEntrevistas para el cargo de Accounts Payable Associate en GenpactEntrevista en Genpact

3 feb 2017
      Hyderabad

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Accounts Payable Associate en Genpact

11 mar 2025
      Hyderabad

Me postulé a través de una recomendación de un empleado. Acudí a una entrevista en Genpact (Hyderabad)

i applied through an employee referral. The process took 2 days. 1 st round jam 2nd written test 3rd hr 4 th ops 1 st round jam they give us a topic n we have to speak on that topic for few min’s ,which was easy basically they were testing our communication skills. Written Test which includes few English passages, grammar, analytical and logical questions which can be done hr round about ur hobbies, interest etc in ops finance related questions,accounts basics

journal entry for credit purchases and credit sales. golden rules of accounting diff between cash flow and funds flow what is the journal entry in pass book for depositing cash into bank
      4 respuestas
      Experiencia neutra

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 días. Acudí a una entrevista en Genpact (Hyderabad)

The process was so simple and easy got interviewed by the HR. Asked some basic accounts related questions. The interview can be easily cleared if one has basic accounting knowledge.

Golden rules of accounting? What is accounts payable?

17 dic 2024
      Jaipur, Rajasthan
      Experiencia neutra

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Genpact (Jaipur, Rajasthan)

Firstly, I received call from HR. She asked some basic questions and shortlisted for a virtual 1:1 interview which was held through Zoom the next day. I have to wait approx half an hour as multiple interviewees were there so the interviewer has opened multiple breakout rooms.

What T code is used to process an invoice if it's not matching with PO?
      1 respuesta

Entrevista para Account Payable Associate

24 abr 2024
      Petaling Jaya

Acudí a una entrevista en Genpact (Petaling Jaya)

Straight Forward, Tell me about your strength, tell me your weakness. what's the biggest challenge you have faced. Do you want to explore in another sector? Depend on which client/project you handle

Tell me about your strength