General Dynamics Information Technology

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de General Dynamics Information Technology | Empleos en General Dynamics Information Technology | Sueldos en General Dynamics Information Technology | Prestaciones en General Dynamics Information Technology
      Entrevistas en General Dynamics Information TechnologyEntrevistas para el cargo de Senior Systems Administrator en General Dynamics Information TechnologyEntrevista en General Dynamics Information Technology

Entrevista para Senior Systems Administrator

13 oct 2010

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Senior Systems Administrator en General Dynamics Information Technology

Entrevista para Sr. Systems Administrator

8 abr 2021

Acudí a una entrevista en General Dynamics Information Technology en abr 2020

Me postulé en línea. El proceso tomó 1 semana. Acudí a una entrevista en General Dynamics Information Technology en nov 2008

Easygoing process, first a call, then an appointment for a face to face, then a call back w. an emailed offer letter.

Previous experience w. Novell networking, Microsoft networking, servers, enterprise backup systems, network storage, LAN/WAN support. Typical MCSA/MCSE skills questions, CNA questions, Security and Network + questions and so on.
      Me postulé a través de una recomendación de un empleado.

Interview was very strategic but not too difficult for anyone who knows even the basics. I would recommend anyone with a Systems Administrator background to apply. The main things to remember is general networking knowledge, and how you would go about patching a Windows or Linux OS.

How many years of experience do you have with SCCM

Entrevista para Senior Systems Administrator

8 may 2014
      Honolulu, HI

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en General Dynamics Information Technology (Honolulu, HI) en ago 2013

Typical for any IT professional. Questions regarding current certifications, years of experience, familiarity with several technologies. As this was for a job with clearance, they will ask for information to verify. All in all it was an easy process without any surprises.