Freudenberg Group

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Freudenberg Group | Empleos en Freudenberg Group | Sueldos en Freudenberg Group | Prestaciones en Freudenberg Group
      Entrevistas en Freudenberg GroupEntrevistas para el cargo de Customer Service Representative en Freudenberg GroupEntrevista en Freudenberg Group

Entrevista para Customer Service Representative

17 jul 2024
      Londonderry, NH

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Freudenberg Group (Londonderry, NH) en may 2022

I had a Zoom meeting with 2 managers. They asked about my customer service experience in previous jobs, and SAP experience. They asked me about myself and what I did in between job gaps.

Basic customer service experience, SAP review, met with Order Fulfillment Manager/Hiring Manager and her manager.

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Customer Service Representative en Freudenberg Group

Entrevista para Account Manager

20 jul 2023
      São Paulo,

Me postulé a través de un reclutador. El proceso tomó 4 semanas. Acudí a una entrevista en Freudenberg Group (São Paulo, ) en mar 2021

Fui contactado por um head hunter ofertando a posição. Posteriormente fiz entrevistas com o RH, e gestores de vendas. Foi um processo relativamente rapido. Como trata-se de um grupo Freudenberg, fui direcionado para outros processos seletivos dentro do mesmo grupo pois haviam gostado do meu perfil.

- Experiência na área. - Conhecimento técnico. - Teste de idiomas.
      1 respuesta

Entrevista para Customer Service Representative

9 nov 2018
      Aurora, IL
      Experiencia negativa

Me postulé a través de un reclutador. Acudí a una entrevista en Freudenberg Group (Aurora, IL) en oct 2018

I did an interview with two recruiters and after sending my CV updated and answering few questions that was requested by email, I haven't received a feedback until today, even though in this meanwhile I called the last recruiter and I asked a feedback and if I was still being evaluated for this position. She told me that the company was still evaluating and in one week, I would receive an answer. It is been almost 3 weeks and until now, nothing happened.