Fortress Information Security

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Fortress Information Security | Empleos en Fortress Information Security | Sueldos en Fortress Information Security | Prestaciones en Fortress Information Security
      Entrevistas en Fortress Information SecurityEntrevistas para el cargo de Jr. SOC Analyst en Fortress Information SecurityEntrevista en Fortress Information Security

Entrevista para Jr. SOC Analyst

23 feb 2024
      Orlando, FL

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Jr. SOC Analyst en Fortress Information Security

Entrevista para Junior SOC Analyst

13 ene 2021
      Orlando, FL
      Oferta rechazada

Me postulé en línea. El proceso tomó 4 semanas. Acudí a una entrevista en Fortress Information Security (Orlando, FL) en oct 2020

There was a short two step interview process for this role when I had applied a few years back. On phone interview and one in person interview (which consisted of two interviewers).

What is the CIA triad?
      1 respuesta
      Experiencia negativa

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en Fortress Information Security (Orlando, FL) en ago 2020

This company is a joke! Fairly easy interview process and was given an offer of $12 hourly salary. Meanwhile 2 of my classmates were offered $16 an hour for the same position. I mean come on, $12 an hour in the IT/CyberSec industry?! Keep in mind I have a college degree. To top it off, if you decline their offer like I did, you apparently get blacklisted. What a mature company! The turnover rate is higher than normal here too for obvious reasons. I don't recommend this company to anyone.

What does vSOC stand for?
      1 respuesta